Info vedr. afhentning
Bestil det du gerne vil have, Betal online, og medbring en printet kvitteringskopi i henhold til varetekst.

Klubnøgle
Beskrivelse
En nye nøgle skal både bestilles og betales her på hjemmesiden. Betaling er kun et depositum, men vi opfordre at man passer godt på den, da klubben har en væsentlig større udgift pr. nøgle end depositum.
Vælger man i den kommende sæson ikke at være aktivt medlem skal nøglen afleveres igen, mod returnering af depositum naturligvis. Får foreningen ikke den nye nøgle retur inden 1. juni i den nye sæson, er vi nødsaget til at opkræve yderligere 100,- på faktura, idet foreningen så skal hjemkøbe en ny systemnøgle som koster godt 200,-. Depositum vil hermed også været tabt.

Udlevering og aflevering af købte nøgler aftales med foreningens kasserer Laila Gram, på tlf. 20208808
En printet kvittering for købet SKAL medbringes.
Læg i kurv 9999 kr.
Vælg variant