Pickleball træf i Galtenhallen
10.03.2019 kl. 10.00 - 10.03.2019 kl. 18.00
Galtenhallen, Røddikvej 18, 8464 Galten
Beskrivelse
Vi afholder et Pickleball træf denne søndag, tilmelding sker via link på klubbens Facebookside, el. på tilmeldingslisten ved fredags og søndagstræning. Vi spiller kun "Double" denne dag, så tilmelding skal helst være som par, men tilmeld begge deltagere. Spilleplan bliver sat på dagen, der kan spilles på op til 5 baner, så der skulle være rig mulighed for at andre klubber også kan deltage. Eget udstyr og evt. frokost skal medbringes, dog har vi medbragt øl og vand som sælges til rimelige priser. Medlemmer og spillere i Galten Tennisklub kan låne udstyr i klubben.
miitu sports (Diane) kommer forbi med et udvalg af udstyr og der vil være mulighed for at teste nogle paddles. De laver også en konkurrence med lodtrækning blandt alle TILMELDTE DELTAGERE
Så husk at tilmelde jer..

Vi ses..
Bestyrelsen Galten Tennisklub